De Sinterklaascentrale
Al jaren een begrip in Haarlem


  Home Tarieven Contact Tradities Liedjes  

 

De Sinterklaascentrale biedt verschillende soorten huisbezoek in de regio Haarlem e.o. van Sinterklaas en zijn zwarte Pieten aan.

Alle huisbezoeken kunnen aangepast worden naar de wensen van het gezin.
Wilt u dat de piet een potje twister speelt met de aanwezige kinderen, de Sint de ouders helpt herrineren hoe stout zij in hun jeugd waren? Alles is mogelijk als het maar gezellig is en in de Sinterklaassfeer past.

Hieronder zijn enkele bezoeken uit ons assortiment beschreven:

Huisbezoek 1
Een gezellig huisbezoek van de hulpSinterklaas en zijn piet(en). Bij dit Sinterklaasbezoek wordt er een verhaaltje voorgelezen uit het grote boek van Sinterklaas en zal de hulppiet de zak met cadeaus tevoorschijn toveren.
Daarnaast kunnen, als de tijd het toelaat, de kinderen (eventueel ook de volwassenen) op de foto met Sinterklaas.

Duur: 20 minuten

Huisbezoek 2
Een minder lang huisbezoek van de hulpSinterklaas en zijn piet. Hij zegt de kinderen even gedag en de piet zal met wat strooigoed de cadeaus tevoorschijn toveren. Daarna zal de hulpsint alweer vertrekken omdat hij nog zoveel kinderen moet bezoeken.

Duur: 15 minuten

Alle huisbezoeken worden vergezeld door lekker veel strooigoed. Of deze rondvliegt of wordt uitgedeelt kan tijdens de afspraakbevestiging worden aangegeven. Dan hoeft schoonmaakpiet ook niet op bezoek te komen.

Evenementen en bedrijvenbezoek

De Sinterklaascentrale.nl kan op aanvraag een Sinterklaasbezoek met zwarte pieten bij uw bedrijf of instelling verzorgen. Het Sinterklaasbezoek kan aan alle wensen van het bedrijf worden aangepast.
Daarnaast is de Sinterklaas via de Sinterklaascentrale.nl in te huren voor evenementen en in overleg ook in te zetten voor speciale marketingacties voor uw bedrijf.

Duur: In overleg
Kosten: Na aanleiding van wensen en duur

Speciale acties

De Sinterklaascentrale biedt als eerste in Nederland de speciale klopservice en de cadeaubrengservice aan.

Hierbij wordt het gezin verrast door zwarte piet die op de ramen en deuren klopt, met strooigoed strooit zodat de kinderen even de spanning beleven met zwarte piet waarna deze zijn drukke weg weer vervolgd..

De klopservice kan gecombineerd worden met de cadeaubrengservice. Hierbij wordt er op de ramen geklopt en als er open wordt gedaan zal zwarte piet de cadeautas naar binnenbrengen. Zo wordt er aan de pakjesavond een speciaal tintje gegeven. Na de acties zal zwarte piet weer op pad gaan.

Duur: 10 minuten *

Combinatie klop en cadeaubrengservice *
Duur: 15 minuten

* deze opties zijn enkel te boeken als minimaal 2 mensen uit de straat deze ook boeken.